»Prolazna stvar« križevačke grupe Kids from the sky oduševljava publiku

Kids from the sky, križevački sastav odvažno nastavlja kročiti glazbenom scenom novim glazbenim pravcem, može se reći i pomalo neuobičajenim. Trenutno ga čine Teo Golub i Robin Petić, a izbacili su nedavno svoj novi singl  »Prolazna stvar«.

Sastav postoji od 2017. godine, mijenjala se postava, no sada su stvoreni dobri temelji za daljnji glazbeni rad. 

-»Završili smo s erom četiri elementa i sada je došla »Prolazna stvar«. Pjesma zapravo govori o tome da se ljudi jako boje odvažiti na nove stvari u životu, na nove avanture, ali kada shvate da su kratko na ovom planetu, taj strah nestaje.  Spremni su tada i na neke nove avanture i to je poticaj ljudima da se ne boje stvari u životu, nego da probaju sve što žele. « – kaže Teo Golub o novoj pjesmi.

Tako su se Teo i Robin odvažili na novu glazbenu avanturu.

-»Ta glazbena avantura traje već neko vrijeme, ali dižemo se korak po korak na toj ljestvici i idemo prema naprijed i prema boljem« – dodaje Teo.

Sve dosadašnje pjesme naišle su na dobar odaziv.

-»Svaka pjesma je vodila tome da se potrudimo da svaka slijedeća bude bolja. Mislim da smo napokon došli na razinu gdje smo u potpunosti glazbeno definirani  i znamo u kojem glazbenom smjeru krećemo. Pronašli smo se u tome i dalje trebamo težiti da budemo što bolji« – ističe Teo Golub.

Robin Petić, poznati križevački udaraljkaš dodaje da je ove godine bilo malo svirke, prošle godine uopće gotovo nije bilo zbog korone, ali raduje ih da su prije mjesec dana svirali u Zagrebu, u popularnoj »Močvari«.

-»Malo smo bili skeptični kako će sve to ispasti jer je to ipak alternativna scena, međutim publika je bila oduševljena. Ta alternativna scena nam odgovara, jer u našoj glazbi ima svega od rocka, popa,  rapa, tako da nam pašu takvi klubovi. Bili smo sretni što su nas zvali, a sada tražimo svirke dalje. Te live svirke su dobar pokazatelj kakvi smo kao bend, ima li to smisla ili ne i dobili smo stvarno dobar feed back od publike. Nisu nam dali da odemo s pozornice, imali smo tri bisa i baš su pozitivno reagirali « – kaže Robin Petić.

»Prolazna stvar« već je postigla odličan uspjeh, sluša se i šire od križevačkog područja.

-»To je najbolja reakcija do sada na neku našu pjesmu, a novi singl mora to opravdati i biti još bolji. Čekamo da se smiri situacija s koronom da možemo što više nastupati. Kome se sviđa naša glazba neka nas zaprati na društvenim mrežama. To nam puno znači  i vidimo se na nekom koncertu!« – poručuju Teo i Robin – »Kids from the sky«.

ji/radiokrizevci.hr 

Pratite nas na društvenim mrežama!