Sudjelovanje djelatnika i članova Gradskog interventnog tima Crvenog križa Križevci u provedbi cijepljenja protiv bolesti COVID-19 u Križevcima


Dana 10.12.2021. u Križevcima se provelo cijepljenje protiv bolesti COVID – 19  za ukupno 827 građana, koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva, a koje se također održalo u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci od 14:00 do 18:00 sati. U provedbi cijepljenja stanovništva, kao dio Stožera Grada Križevaca i ovoga puta sudjelovalo je i Gradsko društvo Crvenog križa Križevci.

Svoj doprinos provedbi cijepljenja dali su djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Križevci Snježana Komljenović, Ana Dolar Jug, Sara Jelušić i Natalija Jelušić. Volonteri i djelatnici GDCK Križevci bili su zaduženi za koordinaciju i pripomoć cijepljenim osobama te za pripremu prostora u kojem se cijepljenje održalo.

Organizacija cijepljenja građana bila je na visokoj razini uz poštivanje epidemioloških mjera te je cijepljenje proteklo bez poteškoća.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci 

Pratite nas na društvenim mrežama!