Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na https://www.radiokrizevci.hr i to je to!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na https://www.radiokrizevci.hr i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak 28.prosinca na redu je 503.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da se veselite ovim našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.
Večeras za vas u 502. emisiji ”Blues za vas ” nastupaju: HANNA PK, VERONICA LEWIS, BEN LEVIN, TOO SLIM & THE TAILDRAGGERS, TOMMY CASTRO SUNNYSIDERS, koji btw 30.prosinca nastupaju u koprivničkom Caffe baru Guliver u organizaciji Bluz kluba Koprivnica. Tu su još i DENNIS JONES, CARVIN JONES , THE SUGAR ROOTS, TOMISLAV GOLUBAN, ZOOM with SHAWN KELLERMAN.
U goste nam stiže naša Vanja Sky sjajna glazbenica, koja radi izvan granica Hrvatske i gdje je sve zapaženija i već se etablirala na europskoj blues sceni. Na kraju intervjua Vanja će birati glazbu za vas.
Nadalje, u emisiji još za vas nastupaju: GOV’T MULE, HARLIS SWEETWATER i SEASICK STEVE.

U zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu: ” Vodka Drinkin Woman”, koja nam dolazi s albuma ”Talkin About ” objavljenog u vlastitoj režiji i uz globalnu radijsku promociju Sarah French Publicity a sve to potpisuje The Waterstreet Blues Band .

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://www.radiokrizevci.hr

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!